VGRiP Serum – Cara Mudah dan Cepat Ketatkan Faraj (Vagina Tighten)

testimoni-serum-vgrip

 

Produk Terbaru VGRIP SERUM PENGETAT MISS V Khas Untuk Wanita! Pertama Di Malaysia Hanya 5 Minit, Memberikan Kesan Serta Merta. RAHSIA ISTERI KEMBALI DARA! Dapatkan V grip Serum Original Disini!!!

TAK PERCAYA boleh SEMPIT dalam 5 minit?

Cuba dulu baru tau…

Anda harus memiliki VGRIP jika anda mengalami masalah berikut…
✔ faraj longgar
✔ faraj becak berair
✔ keputihan melampau
✔ faraj hilang daya sensitiviti
✔ penat nak kemut
✔ berangan2 utk menjadi dara semula
✔ suami tak puas
✔ loose footloose

Ramai wanita bimbang apabila mengalami masalah kelonggaran melampau, faraj becak berair, hilang daya kemutan dan tidak lg merasa sensitif. Terutama bg wanita selepas melahirkan, wanita rahim kembang atau wanita yg kerap melakukan hubungan kelamin.

Selepas mnggunakan VGRIP SERUM PENGETAT MISS V, 5 minit faraj akan merapat, ketat, sendat, sempit sehingga sukar utk dipenetrasi.
Sang suami akan merasakan kegelian tahap maksima dgn situasi faraj yg sempit dan seolah2 sgt ketat dan mencengkam. Malah sang isteri juga akan merasakan bahagian intim yg lebih sensitif dan akan mendapat kepuasan secara total.

Kelebihan VGRIP SERUM PENGETAT MISS V :

✔Mengetatkan faraj dalam masa 5 minit
✔Faraj menjadi ketat sebanyak 300%
✔Menjadikan anda “pengantin baru” secara automatik
✔Menjadi dara semula tanpa perlu bersusahpayah
✔Menjadi dara tanpa perlu menunggu lama
✔Penyelamat ketika suami memberikan signal “kecemasan”
✔Pulihdara setelah melahirkan
✔Merawat keputihan
✔Menghilangkan bauan kurang enak
✔Merawat kegatalan
✔Membaiki tisu2 dinding vagina.
✔Menjadikan vagina lebih sensitif
✔Menguatkan otot-otot vagina.
✔Mengemaskan ruang faraj
✔Tidak berminyak
✔Sejenis gel yg sejuk, sapu je nyaman dan ketat
✔Suami anda tidak akan mengetahui yang anda telah memakai serum ini
✔Dan sebagainya

KEBURUKAN VGRIP SERUM :

Setakat ini belum ada apa-apa komen negatif dari customer dan pengguna di seluruh negeri Malaysia.

Jadi tidak perlu risau. Yang ada hanya ia bertambah grip dan jeritan bertambah KUAT!!

CARA GUNA :

cara-guna-vgrip-serum

1. Lumurkan beberapa titik VGRIP dihujung jari

2. Sapukan hujung jari anda seinci kedalam faraj

3. Ratakan di sekeliling bibir faraj selama 15 saat

4. Dlm masa 5 minit dinding vagina akan nerapat/bertemu dan mnjadi amat sempit. Tunggu apa lagi lepas tu!!??

~ Boleh digunakan bila2 masa sahaja sbgai persediaan dan guna sekali lg sebelum bersama utk lebih nikmat.

–>Tidak mengapa sekiranya terkena alat kelamin suami kerana ia memberikan sensasi maksima pd suami. 100% SEMULAJADI DAN TIADA BAHAN PENGAWET. TIADA KESAN MERBAHAYA JIKA TERMAKAN.
======================================

**TIDAK DIBENARKAN OLEH IBU DALAM PANTANG/HAID/IBU HAMIL: VGRIP akan merapatkan laluan vagina 300%. Ibu2 dlm pantang kena pastikan anda benar2 suci dr sisa2 nifas/sisa2 haid. Ini untuk mengelakkan setelah merapat, VGRIP akan memerangkap sisa2 darah pula.

TESTIMOI VGRIP SERUM :

Testi 7 Testi 6 Testi 5 Testi 4

 

DIJAMIN PUASHATI..anda pasti tidak akan menyesal!!

Untuk Pembelian SMS / WhatsApp / WeChat

ADA VGRIP ke +6013-3073423 (Juliana)

10 Pesanan Pertama Setiap Minggu Layak Mendapat Harga Promosi (Harga Termasuk Pos Laju)

poslaju maybank2u-cimbclicks Buatan Malaysia 1

———————————————————————

Why Choose VGRiP Serum?

  1. Tighten within 5 minutes – Able to tight a loosen vagina only within 5 minutes after application.
  2. Increase the sensitivity – VGRip helps increase the sensitiveness of Sacred V’s inner wall tissues and this helps you get a better orgasm and maximum climax!
  3. First Night Feeling – Stimulate your partner from “cool” to “hot” state by refreshing the first night memory of being together with you.
  4. Making Sacred V more elastic and tight.
  5. Giving a “heaven” two thumb-ups feeling during intercourse, act like natural lubrication and stimulation.
  6. Enjoying the best moment with your hubby.
  7. Sacred-V getting tight, hubby face smiling high. Every night getting young JJ
  8. Produced from the natural herbs, no side-effect and no artificial chemical.
  9. Save cost & Time – no expensive, dangerous, and embarrassing surgical to get Sacred-V to her origin state.

Before apply VGRip Serum, Hubby looks unsatisfied each morning after getting together. But now, hubby excitedly waiting for night to come out.

Not long to wait just 5 minutes after application, you and partner will feel the differences.

Wow!! It is so tight.

Ramai peminat mencari:

25 Responses to VGRiP Serum – Cara Mudah dan Cepat Ketatkan Faraj (Vagina Tighten)

  1. hamidah says:

    mcm mana nak order?

  2. afiqah says:

    Ass’kum. Vgrp ni mmg
    Brksn ke.jka pkai,lps tu jka hsbn trjlt @ trhsp ….bhaya ta’.Rm? n bgaimna cra ordr.

    • VgripSerum says:

      wlksm, insyaAllah setakat ini respon positif. Elok dikumuhkan lagipun air mazi bernajis. Cara nak order sms/whatsapp/wechat ADA VG ke +6013-3073423 (Juliana). tq

  3. Geetha says:

    Berapa harga? Camana nak order?

  4. dila says:

    Salam..Saya telah menggunakan IUD selama setahun. Boleh ke saya guna serum ni?

  5. noni says:

    berapa harga vgrip ni

  6. Nur Syakirah Abdullah says:

    hi. saya mau order.

  7. floren says:

    Macam mana cara order kw pekanbaru, indonesia? Saya ingin sekali membeli nya

  8. sarina says:

    boleh x nak beli sendiri …mana ada jual kalau kat Bangi

  9. noer saudah says:

    kirim ke indonesia bisa ga sis?

  10. Siti rashidah says:

    Ada agent dari singapura tak? Mcm mana cara nk beli di singapura?

  11. Ali says:

    Ada wtsapp x?

  12. Nana says:

    Sy ingin membeli products ini, bagaimana untuk order untuk products ini?

  13. fizz says:

    berapa harga…

  14. iin sulsia says:

    sis,nak bertanya skt ni.klau kta guna vgrip ni bila kta brhbgn suami/isteri blh tak klau suami menjilat kemaluan kta. tak membhyakan pda suami ke dn tk hlng ke ksnnya vgrip tu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Klik untuk baca.